Zadnje 3 novičke: Gasilski kviz mladine: Po dolgem času nam je uspelo sestaviti 3 tekmovalne skupine pionirjev, ki so se 17.02.2018 v Stražišču udeležili tekmovanja v gasilskem kvizu za mladino. Za dosežene rezultate jim čestitamo!          70. let PGD Golnik: V soboto 17.6. s pričetkom ob 16. uri bomo pri PGD Golnik praznovali 70 letnico društva. Vabljeni.          Kurjenje v naravi: Vse krajane, ki se odločajo za kurjenje v naravi pozivamo, naj ognja ne puščajo brez nadzora, saj je bilo letos potrebno že kar nekajkrat posredovati. Še najbolje pa je, da pred nameravanim kurjenjem o tem obvestijo Center za obveščanje (112) in na koncu tudi sporočijo, ko je ogenj ugasnjen.          Zadnja intervencija (19.02.2018): Požar osebnega vozila, Golnik: Ob 23.29 so nas obvestili, da na parkirišču pred stanovanjsko hišo na Golniku gori avto. Gasilci JZ GRS Kranj in PGD Golnik so vozilo pogasili. Pri tem je zagorela tudi balkonska ograja nad vozilom, ki so jo pravočasno pogasili.
Prostovoljno gasilsko društvo Jože Starič Golnik
Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke zgolj zaradi varstva podatkov mladih članov in zaščito pred nepooblaščenimi dostopi. Piškotkov ne uporabljamo za kakršnokoli sledenje ogledov ali z namenom marketinških akcij. Z nadaljevanjem ogleda naših strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Skip Navigation Links
Domov
ObjaveExpand Objave
DruštvoExpand Društvo
OperativaExpand Operativa
ČlanstvoExpand Članstvo
Galerija slikExpand Galerija slik
Storitve
Kontakt
Povezave
 
Ko prostovoljni gasilec doseže določeno starost postane gasilski veteran. S tem pa dela za gasilca še ni konec, saj so po navadi prav gasilski veterani tisti, ki imajo preko leta največ aktivnosti. Tako se udeležujejo tekmovanj, raznih zborovanj in seveda tudi izletov tako v organizaciji našega društva, ter drugih društev, gasilskih zvez in drugih organizacij.

Spisek naših veteranov:
Friderik Mali častni član
Hubert Zavašnik višji gasilski častnik II. stopnje
Joško Neral gasilski častnik I. stopnje
Jože Škorc nižji gasilski častnik II. stopnje
Milan Čufer gasilec II. stopnje
Pavel Debeljak gasilec II. stopnje
Smolej Franc
Tadej Trelc
 
PGDGolnik.NET by G-Rega, Gregor Omersa s.p.