Zadnje 3 novičke: Gasilski kviz mladine: Po dolgem času nam je uspelo sestaviti 3 tekmovalne skupine pionirjev, ki so se 17.02.2018 v Stražišču udeležili tekmovanja v gasilskem kvizu za mladino. Za dosežene rezultate jim čestitamo!          70. let PGD Golnik: V soboto 17.6. s pričetkom ob 16. uri bomo pri PGD Golnik praznovali 70 letnico društva. Vabljeni.          Kurjenje v naravi: Vse krajane, ki se odločajo za kurjenje v naravi pozivamo, naj ognja ne puščajo brez nadzora, saj je bilo letos potrebno že kar nekajkrat posredovati. Še najbolje pa je, da pred nameravanim kurjenjem o tem obvestijo Center za obveščanje (112) in na koncu tudi sporočijo, ko je ogenj ugasnjen.          Zadnja intervencija (19.02.2018): Požar osebnega vozila, Golnik: Ob 23.29 so nas obvestili, da na parkirišču pred stanovanjsko hišo na Golniku gori avto. Gasilci JZ GRS Kranj in PGD Golnik so vozilo pogasili. Pri tem je zagorela tudi balkonska ograja nad vozilom, ki so jo pravočasno pogasili.
Prostovoljno gasilsko društvo Jože Starič Golnik
Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke zgolj zaradi varstva podatkov mladih članov in zaščito pred nepooblaščenimi dostopi. Piškotkov ne uporabljamo za kakršnokoli sledenje ogledov ali z namenom marketinških akcij. Z nadaljevanjem ogleda naših strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Skip Navigation Links
Domov
ObjaveExpand Objave
DruštvoExpand Društvo
OperativaExpand Operativa
ČlanstvoExpand Članstvo
Galerija slikExpand Galerija slik
Storitve
Kontakt
Povezave
 
Vsako prostovoljno gasilsko društvo se mora stalno razvijati. Za to zelo pomembno, da se z mladimi začne delati že zgodaj, tudi pred vstopom v osnovno šolo. Pri PGD Golnik smo imeli v preteklosti kar malo težav pri pridobivanju mladega članstvo, sedaj pa se lahko pohvalimo s kar precejšnjo ekipo mladih gasilcev, ki so uspešni tudi na tekmovanjih. Ker pa bi radi našo ekipo mladincev in pionirjev še povečali, pozivamo vse zainteresirane starše, da vpišejo svoje otroke med naše člane. Za vse informacije nas kontaktirajte ali pa se oglasite pri nas v času uradnih ur vsak petek med 19:00 in 20:00.

Spisek pionirjev in mladincev:
*Za ogled seznama članov mlade ekipe na tej strani morate biti prijavljeni. V kolikor še nimate uporabniškega imena in gesla, se lahko registrirate tukaj.
 
PGDGolnik.NET by G-Rega, Gregor Omersa s.p.