Zadnje 3 novičke: Gasilski kviz mladine: Po dolgem času nam je uspelo sestaviti 3 tekmovalne skupine pionirjev, ki so se 17.02.2018 v Stražišču udeležili tekmovanja v gasilskem kvizu za mladino. Za dosežene rezultate jim čestitamo!          70. let PGD Golnik: V soboto 17.6. s pričetkom ob 16. uri bomo pri PGD Golnik praznovali 70 letnico društva. Vabljeni.          Kurjenje v naravi: Vse krajane, ki se odločajo za kurjenje v naravi pozivamo, naj ognja ne puščajo brez nadzora, saj je bilo letos potrebno že kar nekajkrat posredovati. Še najbolje pa je, da pred nameravanim kurjenjem o tem obvestijo Center za obveščanje (112) in na koncu tudi sporočijo, ko je ogenj ugasnjen.          Zadnja intervencija (19.02.2018): Požar osebnega vozila, Golnik: Ob 23.29 so nas obvestili, da na parkirišču pred stanovanjsko hišo na Golniku gori avto. Gasilci JZ GRS Kranj in PGD Golnik so vozilo pogasili. Pri tem je zagorela tudi balkonska ograja nad vozilom, ki so jo pravočasno pogasili.
Prostovoljno gasilsko društvo Jože Starič Golnik
Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke zgolj zaradi varstva podatkov mladih članov in zaščito pred nepooblaščenimi dostopi. Piškotkov ne uporabljamo za kakršnokoli sledenje ogledov ali z namenom marketinških akcij. Z nadaljevanjem ogleda naših strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Skip Navigation Links
Domov
ObjaveExpand Objave
DruštvoExpand Društvo
OperativaExpand Operativa
ČlanstvoExpand Članstvo
Galerija slikExpand Galerija slik
Storitve
Kontakt
Povezave
 
Steber vsakega gasilskega društva je vsekakor ekipa članov in članic. To so gasilci, ki naj bi aktivno sodelovali pri delih in nalogah, ki jih opravlja gasilsko društvo, kot so vaje, tekmovanja, delovne akcije in podobno. Čeprav spisek naših članov ni kratek, pa je število članov, ki aktivno sodelujejo, premajhno.
Ker je naša ekipa gasilcev že kar precej v letih, bi morali za uspešno delovanje tudi v prihodnje našo ekipo malo pomladiti oziroma povečati. Zato vabimo vse zainteresirane, da se oglasijo pri nas vsak petek med 19:00 in 20:00, kjer jim bomo predstavili delovanje gasilskega društva in našo opremo. Vabljeni.

Spisek naših gasilcev in gasilk:
Ana Ribnikar višji gasilski častnik organizacijske smeri
Andrej Cafuta gasilec I. stopnje
Andrej Zavašnik višji gasilec
Boris Polančec višji gasilec
Borut Pervanja gasilec I. stopnje
Damjan Veternik nižji gasilski častnik I. stopnje
David Čepin
Dejan Vukotič nižji gasilski častnik I. stopnje
Dušan Vevar višji gasilec
Franci Kalan nižji gasilski častnik I. stopnje
Franci Ribnikar nižji gasilski častnik I. stopnje
Gregor Omersa višji gasilec I. stonpje
Henrik Škorc višji gasilec
Igor Tvrdy gasilec
Janez Debeljak nižji gasilski častnik I. stopnje
Karlo Likar
Klemen Debeljak gasilec
Miha Meglič gasilski častnik
Pavel Ml. Debeljak gasilec I. stopnje
Robi Lavtar višji gasilec
Stojan Miloševič višji gasilec
Tomaž Debeljak gasilec I. stopnje
Tone Ožbolt gasilski častnik I. stopnje, častni poveljnik
 
PGDGolnik.NET by G-Rega, Gregor Omersa s.p.