Zadnje 3 novičke: Gasilski kviz mladine: Po dolgem času nam je uspelo sestaviti 3 tekmovalne skupine pionirjev, ki so se 17.02.2018 v Stražišču udeležili tekmovanja v gasilskem kvizu za mladino. Za dosežene rezultate jim čestitamo!          70. let PGD Golnik: V soboto 17.6. s pričetkom ob 16. uri bomo pri PGD Golnik praznovali 70 letnico društva. Vabljeni.          Kurjenje v naravi: Vse krajane, ki se odločajo za kurjenje v naravi pozivamo, naj ognja ne puščajo brez nadzora, saj je bilo letos potrebno že kar nekajkrat posredovati. Še najbolje pa je, da pred nameravanim kurjenjem o tem obvestijo Center za obveščanje (112) in na koncu tudi sporočijo, ko je ogenj ugasnjen.          Zadnja intervencija (19.02.2018): Požar osebnega vozila, Golnik: Ob 23.29 so nas obvestili, da na parkirišču pred stanovanjsko hišo na Golniku gori avto. Gasilci JZ GRS Kranj in PGD Golnik so vozilo pogasili. Pri tem je zagorela tudi balkonska ograja nad vozilom, ki so jo pravočasno pogasili.
Prostovoljno gasilsko društvo Jože Starič Golnik
Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke zgolj zaradi varstva podatkov mladih članov in zaščito pred nepooblaščenimi dostopi. Piškotkov ne uporabljamo za kakršnokoli sledenje ogledov ali z namenom marketinških akcij. Z nadaljevanjem ogleda naših strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Skip Navigation Links
Domov
ObjaveExpand Objave
DruštvoExpand Društvo
OperativaExpand Operativa
ČlanstvoExpand Članstvo
Galerija slikExpand Galerija slik
Storitve
Kontakt
Povezave
 
PGD Jože Starič Golnik smo društvo, ki spada na seznam upravičencev, ki jim lahko podarite 0,5% dohodnine.

Glede na to, da je znesek 0,5% dohodnine tisti, ki v primeru, da ga ne podarite nikomur, ostane v proračunu, je vsekakor pametno, da ta znesek namenite društvu ali organizaciji, ki vam je pri srcu. Zakaj to ne bi bil ravno PGD Golnik.

Kako nameniti del dohodnine:
- Izpolnite obrazec na spletni strani eDavki.
ali
- Izpolnite in natisnite obrazec, ter ga odnesite ali pošljite na davčni urad.

Del dohodnine lahko vsako leto namenite drugi organizaciji, tako da v zakonsko predpisanem času oddate nov obrazec. Ni pa nujno. V kolikor želite del dohodnine poklanjati vedno isti organizaciji, obrazec oddate samo prvič in velja do preklica ali do novo oddanega obrazca.
Tudi ni nujno, da del dohodnine poklonite samo eni organizaciji. Lahko jih izberete do 5 in vsaki poklonite po 0,1%. Skupni seštevek deležev na obrazcu pa ne sme presegati 0,5%.

Za namenjen del dohodnine se vam že v naprej zahvaljujemo.
 
PGDGolnik.NET by G-Rega, Gregor Omersa s.p.