Zadnje 3 novičke: 70. let PGD Golnik: V soboto 17.6. s pričetkom ob 16. uri bomo pri PGD Golnik praznovali 70 letnico društva. Vabljeni.          Kurjenje v naravi: Vse krajane, ki se odločajo za kurjenje v naravi pozivamo, naj ognja ne puščajo brez nadzora, saj je bilo letos potrebno že kar nekajkrat posredovati. Še najbolje pa je, da pred nameravanim kurjenjem o tem obvestijo Center za obveščanje (112) in na koncu tudi sporočijo, ko je ogenj ugasnjen.          Prvi posredovalci z AED: Včeraj se je na Golniku zaključil tečaj za prve posredovalce z AED (avtomatskim defibrilatorjem). Tečaj so uspešno zaključili 4 člani PGD Golnik in en krajan Golnika.          Zadnja intervencija (25.01.2018): Najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev, minsko-eksplozivna sredstva: Ob 9.55 so na Golniku v občini Kranj pri izkopu našli več kosov neeksplodiranih ubojnih sredstev. Pripadnika državne enote za varstvo pred NUS Ljubljanske in Notranjske regije sta na kraju uničila približno 250 kosov pehotnega streliva in vžigalnikov. Sedem kosov minometnih min sta odpeljala na skladiščenje na Drulovko. Požarno so kraj zavarovali gasilci PGD Golnik. O intervenciji so bile obveščene pristojne službe in organi. 7x minometna mina kaliber 81mm, pehotno strelivo carcano 6,5mm 166 kosov, pehotno strelivo 7,9=74 kos, vžigalnik IR 81 4 kosi, Vse uničeno na kraju razen 7 minometnih na Drulovko. Policija in PGD Golnik
Prostovoljno gasilsko društvo Jože Starič Golnik
Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke zgolj zaradi varstva podatkov mladih članov in zaščito pred nepooblaščenimi dostopi. Piškotkov ne uporabljamo za kakršnokoli sledenje ogledov ali z namenom marketinških akcij. Z nadaljevanjem ogleda naših strani se strinjate z uporabo piškotkov.
Skip Navigation Links
Domov
ObjaveExpand Objave
DruštvoExpand Društvo
OperativaExpand Operativa
ČlanstvoExpand Članstvo
Galerija slikExpand Galerija slik
Storitve
Kontakt
Povezave
 
PGD Golnik je gasilsko društvo I. kategorije, ki zahteva najmanj 15 operativnih članov. To so tisti prostovoljni gasilci, ki so stalno v pripravljenosti prikočiti na pomoč. Večina operativnih članov je opremljena s pozivniki, ki jih proži Center za obveščanje Kranj. Prav tako v primeru intervencije vsi operativni člani prejmejo SMS sporočilo na mobilni telefon preko portala Intervencije.net. Na SMS sporočilo operativni član odgovori s klicem na določeno telefonsko številko in s tem potrdi svojo udeležbo na intervenciji.

Spisek operativnih članov:
Andrej Cafuta gasilec I. stopnje
Andrej Zavašnik višji gasilec
Boris Polančec višji gasilec
Damjan Veternik nižji gasilski častnik I. stopnje
Dejan Vukotič nižji gasilski častnik I. stopnje
Dušan Vevar višji gasilec
Franci Kalan nižji gasilski častnik I. stopnje
Franci Ribnikar nižji gasilski častnik I. stopnje
Gregor Omersa višji gasilec I. stonpje
Henrik Škorc višji gasilec
Janez Debeljak nižji gasilski častnik I. stopnje
Klemen Debeljak gasilec
Miha Meglič gasilski častnik
Pavel Ml. Debeljak gasilec I. stopnje
Robi Lavtar višji gasilec
Tone Ožbolt gasilski častnik I. stopnje, častni poveljnik
 
PGDGolnik.NET by G-Rega, Gregor Omersa s.p.